Tervetuloa Kumipörssin verkkokauppaan! - Huomioithan että verkkokaupasta löytyy vain pieni osa tuotevalikoimastamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, olethan yhteydessä myyjiimme, 0400-426426 tai myynti@kumiporssi.fi

Snickers Polvisuojat 9118, polyeteeni

59,00 

#Polvisuojat on kehitetty suojaamaan polvia tehokkaasti työssä, jossa on oltava pitkään polvillaan. Polyeteenihelmet varmistavat, että suojat säilyttävät muotonsa ajan mittaan, kevyt ja hengittävä rakenne tuntuu mukavalta ja vakaalta.

Lattia-asentajan polvisuojat on kehitetty suojaamaan polvia tehokkaasti työssä, jossa on oltava pitkään polvillaan. Polvisuojien EN 14404 tyyppi 2 taso 1 -luokitus suojaa polvia, kun on oltava pitkiä aikoja polvillaan tai työhön liittyy siirtymistä paikasta toiseen polvien varassa. Polyeteenihelmet varmistavat rakenteen hengittävyyden ja keveyden sekä auttavat polvisuojia säilyttämään muotonsa ja suojaominaisuutensa pidempään. Lisäksi ergonominen muotoilu ja pehmeä sisäpuoli varmistavat, että polvisuojat pysyvät paikoillaan ja paine jakautuu tasaisesti.

-Polvien suojaus EN 14404 tyyppi 2, taso 1
-Polyeteenihelmet säilyttävät muotonsa pitkään
-Kevyt ja hengittävä malli
-Polvisuojat on suunniteltu niin, etteivät ne liu’u, vaan pysyvät paikoillaan myös -polvillaan liikuttaessa.
-Kestävät 40° C:n konepesun.

Materiaali

Pinta: Polyamidi (85 %), Polyesteri (15 %). Täyte: Paisutetut polypropeenihelmet.

Tuotetunnus (SKU): S9118 Osasto: